ЧЕТИРИ НАСТАВНИКА ГИМНАЗИЈЕ У ПОСЕТИ ДРЕЗДЕНУ ОД 1. ДО 5. ЈУЛА 2024.

У оквиру пројекта Erasmus + „OOP4fun – Objective oriented programing 4 fun“ четири наставника рачунарства и информатике Гимназије у Ивањици (Ана Стаменић, мр Зоран Вучетић, Драган Грујовић и Снежана Бодановић) посетиће Универзитет примењених наука у Дрездену у Немачкој у периоду од 1. до 5. јула 2024. године.

Наставници средњих школа који предају објектно-оријентисано програмирање имаће обуку од стране представника факултета на пројекту. Обука подразумева упознавање са новим програмом који су представници факултета креирали а све у циљу примене нових образовних материјала за средње школе. Подсећамо да су на пројекту ангажовани по један факултет и једна средња школа из Словачке, Чешке, Хрватске, Немачке и Србије.

Поред Гимназије из Ивањице, партнери на овом пројекту су водећи европски универзитети из области информатике/рачунарства и средње школе Немачке, Чешке, Словачке, Хрватске и Србије (Факултет организационих наука из Београда, Универзитет у Жилини, Универзитет у Загребу, Универзитет у Пардубицама, Гимназија Иванец, Гимназија Пардубице, Пословна школа Повашка Бистрица, Универзитет примењених наука Дрезден и Гимназија Дрезден-Плауен).

Затворено за коментаре.